تاریخ : دوشنبه 21 اسفند 1396

با همت مسئول آزمایشگاه مرکزی دانشگاه؛

دومین همایش HSE در دانشگاه بناب برگزار شد.

دومین همایش HSE دانشگاه بناب؛ کارگاه آموزش و آشنایی با بهداشت، ایمنی و محیط زیست HSE با حضور اعضای هیأت علمی، مسئولین و دانشجویان در دانشگاه بناب برگزار شد. دکتر سحر زینت لو دبیر همایش و عضو هیات علمی دانشگاه بناب گفت: این همایش به همت آزمایشگاه مرکزی و انجمن شیمی به منظور آشنایی بیشتر هیئت علمی و دانشجویان برگزارشد. زینت لو گفت: در این همایش جدیدترین موضوعات و ضروریات محیط HSE از جمله تقویت فرهنگ HSE و ایمنی مبتنی بر رفتار، مخاطرات و عوامل زیان‌آور محیط آزمایشگاه، رویکردهای کنترل مواجهه با آنها، تجهیزات حفاظت فردی، مخاطرات زیستی و پسماندهای آزمایشگاهی و مدیریت ریسک در اطفای حریق مطرح گردید. وی افزود: این همایش نظر به ضرورت برگزاری کارگاه آموزش HSE و در راستای آگاه نمودن جامعه علمی در برخورد و مواجه با پیش آمدها و مخاطرات موجود در آزمایشگاه و کارگاه برگزار گردید. زینت لو با تاکید بر نهادینه شدن کسب آگاهی و آشنایی با مطالب مربوط به HSE در ساسر کشور اظهار داشت: بر این باوریم هر نوع هزینه در زمینه ایمنی سازی محیط کار و سلامت افراد یک سرمایه گذاری برای حفظ منابع است. طبق این گزارش در پایان این همایش به پذیرفته شدگان آزمون ، گواهی دوره اهدا گردید.
  • در دوشنبه 21 اسفند 1396
  • ساعت 10